ELADÓ!

Az Országos Helyi Termék Portál (domain, tárhely, portál egyben) eladó, érdeklődni:

+ 36 20 468 7007 vagy info@orszagoshelyitermek.hu

 

Kedves Termelők, kedves Vásárlók!

Sok magyar termelő, termesztő, kézműves, iparos, helyi termékes van, aki jó minőségű MAGYAR terméket, árut állít elő. Sok magyar felhasználó van, aki szívesen vásárolna jó minőségű MAGYAR terméket.

A portál célja, hogy a helyi termékeseknek lehetőséget biztosítson bemutatkozásra, egy virtuális kirakodótérre, ahol önmagukat és termékeiket bemutathatják, kínálhatják ország, világ előtt - mindezt INGYEN! A felhasználóknak, vásárlóknak pedig lehetőséget kínál különböző helyi termékek megtekintésére. A felhasználó bármely helyi termékessel fel tudja venni a kapcsolatot és ezután lehetősége nyílik a vásárlásra.

Mi a helyi termék?

Miért érdemes termékesként regisztrálni?

Miért jó helyi terméket vásárolni?

Kerüljön termelői és kézműves magyar termék minden asztalra és háztartásba!

 

 

hirdetés Országos Helyi Termék - Hirdetés

2012. február 03. • péntek | Termelőí hírek

A csak regisztrációs számmal rendelkező magánszemély nem tekinthető őstermelőnek.

A 2012. évtől a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény alkalmazásában nem tekinthető mezőgazdasági őstermelőnek az a magánszemély, akit kizárólag a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv által vezetett ügyfél-nyilvántartási rendszerben tartanak nyilván, vagyis csak regisztrációs számmal rendelkező magánszemély. Mezőgazdasági őstermelőnek az őstermelői igazolvánnyal rendelkező, valamint az a magánszemély tekinthető, aki családi gazdálkodó vagy a gazdálkodó család tagja.

2011. szeptember 04. • vasárnap | Események

Várjuk Önt és családját a Helyi  hagyományok , értékek  és  ízek napjára
2011.szeptember 11-én

Helyszín: Lantos Lovas tanya ( Mattyi -tó mellett)

 

Egy nap, amikor segítünk felidézni, bemutatni, kipróbálni hagyományainkat, elfeledett szakmáinkat, értékeinket, melyeket őseink hagytak ránk és kötelességünk tovább adni gyermekeinknek, unokáinknak !!!

2011. július 06. • szerda | Vásárlói hírek

Tekintettel az induló dinnyeszezonra Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a hazai termelők és a magyar fogyasztók védelme érdekében kiemelt ellenőrzést rendelt el.

2011. június 27. • hétfő | Események

Közhírré tétetik! 2011. július 3-án, vasárnap (8.00 órától 14.00 óráig) HELYI TERMÉK VÁSÁRNAP:) Márianosztrán a Pálosok terén, a kegytemplomnál.
Tájékoztatás a tisztelt helyi termelőknek: Kizárólag termelői és saját kézműves termékek árusítása engedélyezett. Helyfoglalás reggel 7 órától lehetséges. Helypénzt nem kell fizetni. Asztalt és rossz idő esetén fedett helyet sajnos nem tudunk biztosítani.

Jelentkezés: 06302186423 vagy 0627370414 vagy farkasmonika@yahoo.com


„Jöjjön el és legyen kofa, vagy vásárfiát vigyen haza!”

2011. június 21. • kedd | Események

Helyi termelőket és vásárlókat hívnak és várnak 2011. június 25-én, szombaton a Zirc-Akli Majorba. Ez az alkalom a MajorBolt és a MajorPiac ünnepélyes megnyitója lesz és egyben helyi termék vásár, gyermekfoglalkozások, Akli Major Baráti Kör és Földkelte találkozó.

2011. június 14. • kedd | Események

A XI. Szobi Városnapok keretén belül a szervezők helyi termék vásárt is tartanak, ahová várják a portékájukat árulni kívánó helyi termékeseket és természetesen várják a vásárlókat is.

A rendezvény időpontja: 2011. június 25. szombat
Helyszín: Szobi József Attla Művelődési Központ
Érdeklődni: személyesen a   Szobi Érdy János Könyvtárban vagy a 27 370217-es számon lehet a nyitvatartási időben

2011. június 03. • péntek | Termelőí hírek

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős valamint egészségügyért felelős államtitkára és a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára üdvözli a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa és az oktatási jogok biztosa közös állásfoglalását, mely az egészséges, helyi termékek megjelenését sürgeti a közétkeztetésben.


Legújabb Termelők
Tolna
Nagydorog
Veszprém
Balatonhenye

Felhasználónév:
Jelszó: