ELADÓ!

Az Országos Helyi Termék Portál (domain, tárhely, portál egyben) eladó, érdeklődni:

+ 36 20 468 7007 vagy info@orszagoshelyitermek.hu

 

Kedves Termelők, kedves Vásárlók!

Sok magyar termelő, termesztő, kézműves, iparos, helyi termékes van, aki jó minőségű MAGYAR terméket, árut állít elő. Sok magyar felhasználó van, aki szívesen vásárolna jó minőségű MAGYAR terméket.

A portál célja, hogy a helyi termékeseknek lehetőséget biztosítson bemutatkozásra, egy virtuális kirakodótérre, ahol önmagukat és termékeiket bemutathatják, kínálhatják ország, világ előtt - mindezt INGYEN! A felhasználóknak, vásárlóknak pedig lehetőséget kínál különböző helyi termékek megtekintésére. A felhasználó bármely helyi termékessel fel tudja venni a kapcsolatot és ezután lehetősége nyílik a vásárlásra.

Mi a helyi termék?

Miért érdemes termékesként regisztrálni?

Miért jó helyi terméket vásárolni?

Kerüljön termelői és kézműves magyar termék minden asztalra és háztartásba!

 

 

hirdetés Országos Helyi Termék - Hirdetés

2011. március 21. • hétfő | Vásárlói hírek

Vidékfejlesztési Minisztérium megkezdte a „magyar termék” rendelethez beküldött társadalmi javaslatok feldolgozását. A magyar termék és a magyar élelmiszer fogalmát, illetve a magyar származási helyre utaló jelölések használatát szabályozó rendelethez március 16-ig küldhették el észrevételeiket a szakmai testületek, a civilek és a társadalmi szervezetek.

2011. március 09. • szerda | Vásárlói hírek

A fogyasztók hiteles tájékoztatása érdekében a Vidékfejlesztési Minisztérium rendeletben kívánja szabályozni a magyar termék fogalmát.


Legújabb Termelők
Tolna
Nagydorog
Veszprém
Balatonhenye

Felhasználónév:
Jelszó: