Az Országos Helyi Termék Portál használatáról röviden

A portál tartalmát bárki böngészheti szabadon, ehhez regisztráció sem szükséges. A portálra való regisztrálás azonban további előnyökkel és lehetőségekkel jár. A regisztrációra a jobb oldali Belépés boxban van lehetőség. Itt a regisztrációs űrlap tetején lévő fülek közül válassza ki, hogy termelőként vagy látogatóként kíván regisztrálni.

Termékek, termelők keresése

A portálon lehetőség van a termékeket megyék vagy települések szerint szűrni. A portál bal oldalán található Termelők, Termékek szűrése boxban kattintson az egyes termékkategóriák meletti zöld "+" jelre, és az alatta kinyíló listából válassza ki a keresett terméket, alatta a megyét vagy települést és esetleg a vállalkozási formát és ezután kattintson a fehér színű Keresés! gombra. Megjelenik középen egy találati lista, melyben az Ön által megadott feltételek alapján található termékek és termelőik láthatók. Ebben a listában láthatja a termelő nevét, cég nevét esetlegesen, a termék nevét, a termék kategóriáját, árát, a termelő lakhelyét. A jobb oldali "i" ikonra vagy a termelő nevére kattintva a termelő adatlapjára jut el, ahol a termelőről további információkat talál és a termelő által kínált összes terméket megtekintheti.

Regisztrált termelőként

  • Csak termékesként való regisztrációt követően van Önnek lehetősége, hogy a portál látogatói, ezáltal a világ számára bemutakozhasson és bemutathassa értékes helyi termékeit legyen az élelmiszer, kézműves termék, állattenyésztésből származó élő állat, hús, húskészítmény vagy egyéb állati eredetű termék (sajt, túró, méz, tojás, stb.). Ezzel lehetőséget teremtve arra, hogy minél szélesebb körben megismerjék Önt és termékeit és ezáltal Ön minél több terméket tudjon ezáltal értékesíteni.
  • Lehetősége van a Dokumentumtárban található jogszabályokat és egyéb hasznos dokumentumokat böngészni és letölteni.
  • Értékelhet más termelőket a termelők által kínált termékek ára és minősége szerint.
  • Hírlevelet kaphat, melyben időnként a portállal kapcsolatos ill. a termelőknek hasznos újdonságokról, hírekről, információkról tájékoztatjuk Önt.
  • A regisztráció minden termelőnek ingyenes!

Regisztrált látogatóként

  • Hírlevélet kaphat, melyben időnként friss hírekről, új és hasznos termékekről és érdekes információkról tájékoztatjuk Önt.
  • Látogatóként Önnek lehetősége nyílik, hogy a Dokumentumtárban szabadon böngészhessen és letölthesse az ott található hasznos dokumentumokat.
  • Értékelheti a termelőket a termelők által kínált termékek ára és minősége szerint.

Legújabb Termelők
Tolna
Nagydorog
Veszprém
Balatonhenye

Felhasználónév:
Jelszó: