Sajt

Sajt
A sajt savanyított vagy felfőzött tejből, préseléssel, vagy anélkül készülő étel. Általában tehén, kecske, juh vagy bivaly tejéből készül. Az ókortól kezdve világszerte ismert és kedvelt, egészséges tejtermék. A világon több száz féle sajtot gyártanak. A fajták elkülöníthetők a tej eredetétől, a vajzsírtartalomtól, a feldolgozás és az érlelés hosszától, stb. függően. A kész sajt fő összetevői: kazein, zsír, víz, só, ásványi anyagok.

1

Termelő / termék / ajánlott árMegyeTelepülés    
Sajt
Kecskesajt
3800 / kg
Fejér
(Sajt)
Gárdony
Szakács Zsolt (-Finomságok háztájiból)
Sajt
Natúr és füszerezett kecskesajtok
- / -
Komárom-Esztergom
(Sajt)
Tata
Sajt
Fűszeres orda krém kecskesajtok
4000 / kg
Pest
(Sajt)
Bernecebaráti
Sajt
Érlelt fűszeres és natúr kecskesajtok
5200 / kg
Pest
(Sajt)
Bernecebaráti
Bodó Eszter (Prograg-Agrárcentrum Kft)
Sajt
Trappista jellegű hazai sajt
- / -
Fejér
(Sajt)
Ráckeresztúr

1

Összes oldalszám:1

Összes találat:5

Amennyiben túl sok elem szerepel a fenti listában, javasoljuk hogy használjon további szűrőfeltételeket a bal oldali Termelők, Termékek szűrése résznél.


Legújabb Termelők
Tolna
Nagydorog
Fejér
Gárdony
Legtöbbre értékelt termelők

Felhasználónév:
Jelszó: